Poslanstvo Rekreativnega centra Simon

“Izboljšati zdravje in dobro počutje naših strank skozi izobrazbo, motivacijo in poenostavitvijo življenjskih navad, ki so potrebne za vzpostavitev in vzdrževanje optimalnega zdravja, telesne pripravljenosti in telesne kompozicije.”

Naša filozofija

Podjetje izhaja iz prepričanja, da je vadba zdravilo. Hrana je zdravilo.
Zdrav življenjski slog je zdravilo. Genetika ni tista, ki določa kako zdrav bo posameznik, pač pa o tem odloča vpliv okolja na gene. Ljudje sami izbiramo okolje v katerem živimo, sami se odločamo o našem načinu prehranjevanja, načinu vadbe in o tem, ali bomo dobili dovolj kvalitetnega spanca. Zato ozaveščanje o tem, kako dobro skrbeti zase, pomaga ljudem razumeti in vzpostaviti zdrave navade, ki jim pomagajo.

RC_Simon
RCSimon

Naši programi

Naša genetika je dokaj podobna tisti, ki so jo imeli lovci in nabiralci, ki so živeli ‘robustno’ in se ogromno gibali. Sodobno okolje je to spremenilo. Naša telesa so še vedno prilagojena življenjskemu slogu naših davnih prednikov. Z izbiro sloga, ki je podoben življenjskemu slogu naših prednikov, vplivamo na telo in mu dovolimo, da izboljša svoje kondicijsko stanje, delovanje in obliko.

Naše osnove načina življenja

1) Stalno gibanje s pogostim vključevanjem visoko intenzivne aktivnosti.
2) Različni treningi, kjer ima raznovrstna vadba prednost pred enolično.
3) Prehrana, ki je bogata z zelenjavo, sadjem in beljakovinami.
4) Življenjski stil, kjer sta spanje in počitek enakovredna delu in naporu.

RCSimon

SIMON TOMEC - osebni trener, trener fitnesa, trener pilatesa, trener skupinskih vadb

Če bi se želel na kratko predstavit lahko povem, da že od otroških let živim v športnem duhu in sem se ukvarjal s številnimi oblikami športnih dejavnosti tudi kot vrhunski športnik.

Že petnajsto leto pa sem direktor in vodja Rekreativnega centra Simon v Črnomlju, kjer delam že 15 leto kot trener. Poleg fitnesa in individualne vadbe se ukvarjam tudi s skupinskimi vadbami .

V vseh teh letih sem opravil tudi številna izobraževanja trener fitnesa FZS, inštruktor skupinske fitnes vadbe FZS, vaditelj pilatesa FZS, (european fitness school, step education, Goky(Hrvaška.) inštruktorski tečaj skupinke vadbe, inštruktor The pilates coach, MK pilates, Zumba, FMS Functional Movement Systems, TRX , Vipr, Goky (hr) indoor boot camp, weightlifting, power yoga, metabolic effect, flex-bar, xco-trainer, bosu, kettlebell, weightlifting, spinning, kinergetix itd.).

Zavedam se pomena nenehnega izobraževanja, zato hodim tudi na različne delavnice, seminarje in kongrese, kjer spoznavam novosti na področjih zgoraj omenjenih dejavnosti.

Le na tak način lahko še naprej ostajam trener, ki udeležencem svojih vadb daje maksimum, kar je potrebno za optimalen učinek in popolno zadovoljstvo mojih strank.

200 € POPUSTA NA FIT BOOT KAMP 1 samo še do 20. 9. 2023!!

X