OSTALE STORITVE

FMS DIAGNOSTIKA

za večjo učinkovitost in

MANJ POŠKODB

Funkcionalni gibalni sistem (FMS) je sestavljen iz 7 enostavnih testov, ki preverjajo gibljivost, stabilnost sklepov in trupa, telesne asimetrije, omejitve pri gibanju ter nadzor gibanja.

Te dejavnike pogosto povezujemo z bolečinami, poškodbami, telesnimi težavami, neučinkovitim gibanjem ali zmanjšano telesno zmogljivostjo.

Vsak od teh 7 testov nam poda informacijo o tem, kako se posameznik giblje in kako dobro je njegovo funkcionalno stanje.

Rezultati testa so osnova za načrtovanje prilagojenega programa vaj in treninga.

Testiranje je primerno za:

 1. Otroke in mladostnike, ki se aktivno ukvarjajo s športom.
 2. Vrhunske in rekreativne športnike.
 3. Tudi za ljudi, ki niso aktivni in si želijo izboljšati svojo telesno držo in gibljivost.

Končna ocena FMS temelji na točkovanju posameznega testa. Na podlagi tega določimo ustrezne vaje, ki zelo učinkovito odpravljajo gibalne težave in ciljajo k večji funkcionalnosti telesa.

MERITVE S TELESNIM ANALIZATORJEM

celovit vpogled v

TELESNO ZDRAVJE

Kako meriš rezultate treninga, diete? Kako veš ali dosegaš svoj cilj (večje mišice, manj maščobe, boljše zdravje..)? Kaj se dogaja v tvojem telesu? Vse to ti odgovorijo rezultati meritve na analizatorju telesne sestave Tanita.

Za natančno oceno telesne sestave se zato poslužujemo profesionalnega analizatorja telesne sestave, ki omogoča enostavne, hitre in izjemno točne meritve različnih parametrov, kot so delež visceralne maščobe, mišična masa, BMR, telesna voda, mineralna kostna masa in drugi.

Rezultati teh meritev nam pomagajo pri prilagajanju prehranskih in drugih navad v okviru zdravstvenega in športnega konteksta, kar lahko vodi do boljšega počutja in dosega ciljev.

Redne meritve telesne sestave nam prav tako omogočajo objektivno spremljanje napredka na tem področju, kar je ključno za ohranjanje motivacije in uspešno dosego želenih rezultatov.

CENIK

Analiza telesne sestave (posamezna meritev)7 €

Analiza telesne sestave (paket 5 meritev)15 €

Analiza telesne sestave (posamezna meritev) + pisna obrazložitev – 10 €

Analiza telesne sestave (posamezna meritev) + posvet s strokovnjakom – 25 €

Telesni analizator tanita

IZDELAVA OSEBNEGA FITNES VADBENEGA PROGRAMA

OPTIMALNA

izkušnja vadbe

Storitev izdelave osebnega fitnes programa vadbe je namenjena posameznikom, ki želijo doseči svoje specifične fitnes cilje na učinkovit, varčen in individualno prilagojen način.

Na podlagi tvojih ciljev, sposobnosti, zdravstvenega stanja in omejitev pripravimo načrt vadbe, ki je popolnoma prilagojen tvojim potrebam in življenjskemu slogu. To vključuje izbor vaj, ki bodo pripomogle k izboljšanju moči, vzdržljivosti, gibljivosti, ravnotežja ali drugih specifičnih ciljev. 

Osebni fitnes program vadbe prinaša številne koristi, saj ti omogoča dosledno in ciljno usmerjeno vadbo, minimizira tveganje za poškodbe ter povečuje motivacijo in dosežke. 

PERSONALIZIRAN PLAN PREHRANE

PRAVA IZBIRA
HRANE ZA

TVOJ CILJ

Priročnik v elektronski obliki, ki ti na 17 straneh pokaže, kako jesti pravo količino hrane pri vsakem obroku z enostavno tehniko določanja velikosti porcij za tvoje telo in tvoje cilje.

Upoštevamo tvoje preference prehranjevanja (vegetarijanstvo, veganstvo, keto,…). 

Priložene vzorčne ideje obrokov. 

KAKO SE LAHKO PRIJAVIM?

FMS diagnostika ter meritve s telesnim analizatorjem potekata na lokaciji RC Simon, Čopova ulica 14, Črnomelj v dopoldanskem in popoldanskem času, obvezno po predhodnem dogovoru. 

Izdelava osebnega fitnes programa ter personaliziranega plana prehrane poteka elektronsko.

Na svojo izbiro storitve se lahko prijaviš preko kontaktnega obrazca, ki se nahaja spodaj. Prosim opiši svoje cilje oz. težave in dopiši svojo telefonsko številko, da te lahko kontaktiramo za uskladitev termina.
  Katera storitev te zanima?

  Varnostno vprašanje:

  Shopping Cart
  Scroll to Top