PREHRANSKO SVETOVANJE

Popestri svojo prehrano z uravnoteženimi obroki v skladu s svojimi prehranskimi preferencami, morebitnimi intolerancami ali za doseganje splošnega zdravja in dobrega počutja.

URAVNAVANJE TELESNE MASE

HITRO DO

SANJSKE POSTAVE

Prehransko svetovanje 1:1 ti zagotavlja neverjetne rezultate v krajšem času, saj je program prehrane v celoti prilagojen tvojim potrebam.

Najprej bom ocenil tvoje trenutne prehrambene navade, telesno aktivnost, zdravstveno stanje in druge dejavnike, ki vplivajo na tvojo telesno težo.

Skupaj bova nato postavila realne cilje glede na tvoje želje in zdravstveno stanje. Cilji so lahko povezani s telesno težo, telesno sestavo ali spremembami prehrane.

Glede na tvoje cilje in potrebe bova pripravila prilagojen načrt uravnotežene prehrane, ki vsebuje pravo razmerje hranil (beljakovine, ogljikovi hidrati, maščobe, vitamini in minerali) ter pravilno količino kalorij.

PREHRANA SKOZI ŽIVLJENJSKA OBDOBJA

Popotnica za

KAKOVOSTNO ŽIVLJENJE

in boljše zdravje.

Otroci potrebujejo dovolj beljakovin, ogljikovih hidratov, maščob, vitaminov in mineralov za podporo rasti kosti, mišic in organov. 

V odraslosti uravnotežena prehrana prispeva k ohranjanju zdrave telesne teže in preprečevanju prekomerne telesne mase. Poskrbi za zadostno količino energije za vsakodnevne aktivnosti, delo in druge dejavnosti.

Med nosečnostjo je uravnotežena prehrana ključna za zadostno oskrbo z hranili tako za mamo kot za razvijajočega se ploda. Med dojenjem prehrana matere zagotavlja hranila za dojenčka, ki je odvisen od materinega mleka za pravilno rast in razvoj.

S starostjo se spremenijo prehranske potrebe. Potrebno je zagotoviti dovolj beljakovin za ohranjanje mišične mase in kostne gostote.

Prehransko svetovanje RCsimon

PREHRANA ŠPORTNIKOV

ključ do
dosežkov na

NAJVIŠJI RAVNI ŠPORTA

Za (mlade) športnike je prehrana ključnega pomena. Kako naj se prehranjujejo, da bodo lahko učinkovito trenirali, si po naporu dobro opomogli in dosegli želene prilagoditve na vadbo ter ostali zdravi in nepoškodovani. 

S primerno prehrano lahko športnik ustrezno zadosti potrebam po energiji, poveča vzdržljivost in moč, se lažje in hitreje regenerira ter zmanjša možnost za obolevanje ali poškodbe.

PREHRANSKA DOPOLNILA

Ker včasih sama hrana ni dovolj

Kljub temu, da bi morala večina hranil prihajati iz raznolike in uravnotežene prehrane, pa se lahko pojavijo situacije, ko je težko doseči priporočene vrednosti določenih hranil.

Nekateri ljudje imajo posebne prehrambene potrebe ali omejitve, kot so vegetarijanci, vegani, posamezniki z alergijami na določena živila ali tisti s posebnimi zdravstvenimi stanji. V takih primerih prehranska dopolnila lahko pomagajo nadomestiti manjkajoče hranilne snovi in preprečiti pomanjkanje.

Prav tako obstajajo obdobja v življenju, ko so potrebe po določenih hranilih povečane (nosečnost, dojenje). 

Prav tako so športniki in ljudje, ki se ukvarjajo s telesno dejavnostjo, lahko včasih izpostavljeni večji obrabi hranil. Prehranska dopolnila lahko pomagajo podpreti njihovo telesno zmogljivost in okrevanje po vadbi.

KAKO SE LAHKO PRIJAVIM?

Prehransko svetovanje poteka na lokaciji RC Simon, Čopova ulica 14, Črnomelj v dopoldanskem in popoldanskem času.

Z prehranskim svetovanjem lahko začneš kadarkoli, obvezno po predhodnem dogovoru. 

Na uvodni pogovor se lahko prijaviš preko kontaktnega obrazca, ki se nahaja spodaj. Prosim opiši svoje cilje oz. težave in dopiši svojo telefonsko številko, da te lahko kontaktiramo za uskladitev prvega termina.

V primeru dolgotrajnega svetovanja, priporočamo izbiro paketa osebnega trenerstva. 
    Kateri termin ti najbolj ugaja?

    Katero rešitev iščeš?

    Varnostno vprašanje:

    Shopping Cart
    Scroll to Top