SKUPINSKE VADBE

Pilates in Hiit effect

Pilates

PILATES

ključ do elastičnosti, moči in izjemne

TELESNE DRŽE

Pilates cilja na celostno izboljšanje telesa skozi natančno izvedene gibe in usmerjeno dihanje.

S pilatesom boš okrepil/a svoje mišice od znotraj navzven, pridobil/a izjemno držo ter razvil/a osupljivo telesno prožnost.

Vsaka vadba je skrbno zasnovana in prilagojena posamezniku, kar omogoča tako začetnikom kot tudi izkušenim rekreativcem, da dosežejo svoje cilje.

Ne le, da boš občutil/a neverjetno spremembo v svojem telesu, ampak boš tudi našel/a notranji mir ter občutek sproščenosti in zadovoljstva.

Pilates je več kot le vadba, je način življenja, ki ti bo pomagal odkriti resnični potencial tvojega telesa in te navdihnil k ohranjanju zdravega, uravnoteženega življenjskega sloga.

HIIT EFFECT

pol ure za top

KONDICIJO, ZDRAVJE IN ENERGIJO.

HIIT je revolucionaren pristop k vadbi, ki združuje kratke in intenzivne vaje z aktivnimi odmori, da dosežemo največjo učinkovitost in izjemne rezultate v najkrajšem času.

Vsaka HIIT vadba je polna dinamike, saj te popelje skozi raznolike vaje, kot so burpees, poskoki in dvigi uteži, kar izzove tvoje telo in te potisne preko meja.

To ni le vadba telesa, ampak tudi vadba volje, ki ti omogoča premagovanje izzivov in osvajanje novih višav.

S HIIT-om dosežeš neverjetno izgorevanje kalorij, izboljšaš srčno-žilni sistem, povečaš moč mišic in izgradiš vztrajnost, kar vse prispeva k oblikovanju tvojega sanjskega telesa.

Hiit effect

Ugodnosti za zaposlene

Sodelujemo s podjetji, ki svojim zaposlenim omogočajo ugodnosti pri naših vadbah.

Shopping Cart
Scroll to Top