POLETNA SUPER AKCIJA -30 %!

Razmišljaš o tem, da bi si poleti vzel/a čas za sprostitev in popolnoma opustil/a vadbo pri nas?

Res je…V poletnih mesecih se nam ponuja ogromno priložnosti za različne aktivnosti na prostem in druženje s prijatelji in družino. In zaradi tega se naša dnevna rutina in predvsem čas za vadbo znajdeta na stranskem tiru. Poletje je splošno znani čas, ko si večina želi oditi na dopust in se sprostiti, vendar to ne pomeni, da se moraš povsem odreči vadbi!

Popolnoma razumemo, da je težko vzdrževati redno vadbo v vročih mesecih, a kljub temu te spodbujamo, da si eden izmed tistih, ki VZTRAJA.

 

Tisti, ki se odločijo za redno vadbo v poletnih mesecih, imajo vedno boljše rezultate kot tisti, ki začnejo znova jeseni.

 

Zakaj? Ker s tem, ko vzdržujemo svoje telo v dobri formi skozi celo leto, ne izgubimo vsega napredka, ki smo ga dosegli v preteklih mesecih. Tako se lahko jeseni osredotočimo na nove cilje in dosegamo še boljše rezultate.

Poleg tega boste s treningi HIIT EFFECT-a bolj učinkovito porabljali kalorije in ohranjali svojo mišično maso. To pomeni, da boš lahko užival/a v poletnih dobrotah, hkrati pa še vedno brezskrbno ohranjal/a težo ali celo izgubljal/a odvečno maščobo!

Za vse vztrajne osebe smo pripravili odlično ponudbo – 30 % popusta na 3 mesečno HIIT EFFECT poletno karto!

Hiit effect poletna ponudba

Vemo, da boš z našo pomočjo dosegel/a neverjetne rezultate.

Karta vključuje 3 mesečno vadbo HIIT EFFECT 2x na teden v Črnomlju.

Ponudba velja do 20. 5. 2024.

Shopping Cart
Scroll to Top